H

Hammerfall (více)
24.03.2008 17:45:10 | Autor: psycho | stálý odkaz


Black List:

1:kdo ma v profilu napsane HIP HOP a nebude se mi libit :D
2.
Messagemebaby.Smiley:-lidtska blbost
3.klepo571992:-demence
Hammerfall - Hearts On Fire

(více)
21.03.2008 15:48:15 | 0 komentářů | Autor: milteln | stálý odkaz

HammerFall

Hammerfall (více)
01.03.2008 15:08:59 | 0 komentářů | Autor: psycho | stálý odkaz

Novinky:

Novinky:
Švédský metal? Chcete vědět, jaký je? Tak si poslechněte novinku od Hammerfall Hearts On Fire, je to nové a přitom to zní velmi klasicky...jako by se vracely legendy…Každopádně jde o pořádný odvaz.
15.4 koncert v Praze
20.4 koncert ve Zlíně
(více)
26.01.2008 00:24:28 | 0 komentářů | Autor: psycho | stálý odkaz

Staly spravcove:

Spravci:

1.koneji9
2.Dracice1331
3.



Misha0709

(více)
26.01.2008 00:05:54 | 0 komentářů | Autor: psycho | stálý odkaz

Pravidla místnosti:

pravidla:
1.Při vstupu do místnosti slušně pozdravte.
2.Za urážení správce vás čeká okamžitý Kick.
3.V místnosti neuvítáme nadávky. Pokud se objeví, bude za ně kick.
4.Chovejte se u nás slušně, povídejte jak je libo.
5.Do místnosti hammerfall nám netahejte techno apod.hammerfall je metalová skupina!
6.zakaz tapetovany a jine podobne npr..caps ..
25.01.2008 23:38:05 | 0 komentářů | Autor: psycho | stálý odkaz

HammerFall

Základní informace:

Původ Švédsko Gothenburg, Švédsko
Žánry Power Metal
Aktivní roky 1993–2003,
2005–present
Vydavatel Nuclear Blast
Vic Records
Příbuzná
témata In Flames
Dark Tranquillity
Web : www.hammerfall.net
25.01.2008 22:40:49 | 0 komentářů | Autor: psycho | stálý odkaz

Kompilace

Kompilace:
Metallic Emotions (2007) featuring the song "dark wings,dark Words" and the video "Blood bound"
25.01.2008 22:40:00 | 0 komentářů | Autor: psycho | stálý odkaz

DVD

DVD:
* The First Crusade (1999)
* The Templar Renegade Crusades (2002)
* HHearts On Fire (2002)
* One Crimson Night (2003)

25.01.2008 22:39:27 | 0 komentářů | Autor: psycho | stálý odkaz

Singly

Singly:
* Glory to the Brave (1997)
* Heeding the Call (1998)
* I Want Out (1999)

1. I Want Out (Hansen) 4:36
2. At the End of the Rainbow (Albrecht, Cans, Mück) 4:05
3. Man on the Silver Mountain (Blackmore, Dio) 5:55
4. Glory to the Brave [*] (Cans, Dronjak, Stromblad) 21:01

* Renegade (2000)
* Always Will Be (2001)

1. Always Will Be
2. Fallen One
3. Always Will Be [akustická]
4. Breaking the Law

* Hearts on Fire (2002)
* Blood Bound (2005)
* Natural High (2006)
* Last Man Standing (2007)

25.01.2008 22:38:04 | 0 komentářů | Autor: psycho | stálý odkaz

Diskografie

Diskografie:
* Glory to the Brave (1997)

* Legacy of Kings (1998)
* Renegade (2000)

* Crimson Thunder (2002)
* One Crimson Night (2003, živě)
* Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken (2005)
* Threshold (2006)

* Steel Meets Steel - Ten Years Of Glory ("Best Of" kompilace) (2007)
* Nové album (2008)
Hammerfall

(více)
25.01.2008 22:37:25 | 0 komentářů | Autor: psycho | stálý odkaz

Bývalí členové

Bývalí členové:
* Johann Larsson – baskytara (1993-1994)
* Niklas Sundin – kytara (1993-1995)
* Mikael Stanne – zpěv (1993-1996)
* Jesper Strömblad – bicí (1993-1996)
* Glenn Ljungström – kytara (1995-1997)
* Patrik Räfling – bicí (1997-1999)
* Magnus Rosén – baskytara (1997-2007)

25.01.2008 22:36:41 | 0 komentářů | Autor: psycho | stálý odkaz

Současní členové

Současní členové:
* Joacim Cans – Zpěv (1996 - současnost)
* Oscar Dronjak – Kytara, doprovodný zpěv (1993 - současnost)
* Stefan Elmgren – Kytara, doprovodný zpěv (1997 - současnost)
* Fredrik Larsson – Baskytara, doprovodný zpěv (1994-1997, 2007 - současnost)
* Anders Johansson – Bicí (1999 - současnost)
HAMMERFALL

(více)
25.01.2008 22:35:15 | 0 komentářů | Autor: psycho | stálý odkaz

HammerFall

HammerFall je švédská heavy metalová kapela, která působí nejvíce v Německu. Vznikla v roce 1993. Kapelu založili Oscar Dronjak a Jesper Strömblad. Kapela zprvu představovala typ lokálních kapel, které nemají stálé obsazení a ve kterých se členové střídají jako na běžícím pásu. Zlom pro kapelu nastal v roce 1996, kdy z osobních důvodů odešel tehdejší zpěvák Mikael Stanne a jeho místo zabral Joacim Cans, který je v kapele dodnes.

V roce 1997 kapela vydala svoje první album pojmenované Glory to the Brave. Album způsobilo takový poprask, že se od té doby o heavy metalu hovoří o jako znovuzrozeném stylu.
HammerFall
(více)
25.01.2008 22:33:31 | 0 komentářů | Autor: psycho | stálý odkaz

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se